Lysestager fra eget kunstværksted

Hos Louise Hjerrild i Horsens nær Vejle og Aarhus fremstiller vi unikke lysestager på eget kunstværksted. Vores håndlavede lysestager er lavet af rustfrit stål, hvor der er påmonteret keramik.

Håndlavede lysestager af keramik og rustfrit stål

​Vi fremstiller først vores lysestager af rustfrit stål, som bliver slebet og poleret. Dernæst fremstiller vi keramikken, der brændes som raku, lertøj eller stentøj. Det giver mulighed for at få flest mulige udtryk.

Vi arbejder i det hele taget i mange forskellige materialer, og alt vores arbejde er håndlavet på vores værksted. Derfor er der tale om både høj kvalitet og ganske unikke lysestager. Lysestagerne er cirka 22 og 28 centimeter høje, og de koster 950 kroner for et sæt. 

Vi har også håndlavede gulvstager i unikt design. Alle stager er lavet i rustfri stål og keramik.

Værkstedet er åbent efter aftale, og du er også velkommen om aftenen og i weekenden, men vi sender gerne lysestagerne til dig, hvis du ikke har mulighed for at komme her.

Kreativt arbejde er en af de store drivkræfter i vores liv. Vi arbejder tæt sammen på værkstedet, hvor der også er tid til at hygge sig. Vi har arbejdet med kreativt arbejde i mange år, men vi har hver vores egne specialer. Det betyder, at vi arbejder i mange materialer lige fra de hårde til de bløde.

Kom forbi værkstedet eller ring for at bestille

​Værkstedet har åbent efter aftale, men du kan også bestille lysestager, så de bliver sendt hjem til dig selv. Du kan ringe til os på telefon 26 35 67 22, eller du kan skrive til os på hjerrild@bitmanmail.dk. Vi har også faste forhandlere af vores glaskunst og anden kunsthåndværk, find en forhandler i nærheden af dig på vores forhandlerside.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

Værkstedet er åbent for salg, efter aftale tlf. 26 35 67 22

Gl. byvej 21, Sejet - 8700 Horsens